Luxembourg Festival: Opera, Dans, Theater en Muziek in Oktober en November

Het Luxembourg Festival vindt ieder jaar plaats in oktober en november. In dat tijdvak is er in het Grand Theatre de Luxembourg en in andere kleinere zalen van het land een uitgebreid programma te bewonderen op het gebied van dans, theater, opera, wereldmuziek, jazz- en filmmuziek. Liefhebbers van deze verschillende disciplines kunnen hun hart ophalen tijdens dit evenement!

Dit jaar is het festival van start gegaan op 12 oktober. Op de eerste dag was er onder andere een optreden van het Filharmonisch Orkest van Luxemburg o.l.v. maestro Gustavo Gimeno, met werken van Wagner en Strauss. Tijdens het festival kun je genieten van diverse wereldberoemde orkesten, solisten en ensembles. Zo staan onder andere het London Symphony Orchestra, het Mariinsky Ballet en vele anderen op de planning.

Het Luxembourg Festival is een uniek evenement waar je culturele hoogstandjes kunt bewonderen in een prachtige omgeving. Wil je meer weten? Kijk dan snel op de website van het festival voor het volledige programma!

Waar is dit festival?

In Luxemburg, natuurlijk! Het festival is op verschillende plekken in het land. Het hoofdtheater is het Grand Theatre de Luxembourg, maar er zijn ook optredens in kleinere zaaltjes zoals het Philharmonie Luxembourg en andere theaters.

Wanneer is dit festival?

Het festival duurt twee weken en vindt plaats in oktober en november. De precieze data voor dit jaar zijn nog niet bekend, maar houd de website van het festival in de gaten voor updates!

Ticket verkoop via deze link